Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft Fysiotherapie Jessy Maas meerdere acties en activiteiten.
In het kader van het 30 jarig (2019) bestaan is Fysiotherapie Jessy Maas de 1 ste prijs sponsor bij de MierloseDorpsQuiz met een geldprijs voor het goede doel “Make-A-Wish” stichting. Voor de jeugd van MTV zijn mooie trofee bekers gesponsord en voor de MTV quiz voor de winnaars een sportmassage tegoedbon. In het kader van het 25 jarig (2014) bestaan ontvingen klanten van Fysiotherapie Jessy Maas De Dopper ”. Er zijn ruim 600 Doppers uitgedeeld. Wij steunen daarmee waterprojecten in Nepal. Voor het locale doel te Mierlo de Jeugd Vakantie Week (JVW) is een geldbedrag ingezameld (2014). Jaarlijks maken gemiddeld 4 studenten gebruik van de mogelijkheid om stage te lopen bij Fysiotherapie Jessy Maas.
Energie neutraal: het verbruik van electriciteit van de praktijk door de inzet van zonnepanelen, gebruik van energiezuinige ledlampen en een SmartHybrid auto. Sponsoring via reklamebord : Mierlose Tennis Vereniging (MTV) Sponsoring via advertenties : Badminton vereniging Mierlo 76 Ons Mierloos Theater Vanaf 2017 wordt er een financiële bijdrage gegeven ter ondersteuning van de activiteiten van de JVW. Tot 2017 hebben wij ruim 10 jaar voor meerdere groepen van de JVW T- shirts gesponsord.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) heeft Fysiotherapie Jessy Maas meerdere acties en activiteiten. Onderstaand vindt u een beknopt overzicht van de MVO-activiteiten . Energie neutraal: is het verbruik van electriciteit van de praktijk door de inzet van zonnepanelen en gebruik van energiezuinige ledlampen. In het kader van het 30 jarig (2019) bestaan is Fysiotherapie Jessy Maas de 1 ste prijs sponsor bij de MierloseDorpsQuiz met een geldprijs voor het goede doel Make-A- Wish stichting. Voor de jeugd van MTV zijn mooie trofee bekers gesponsord en voor de MTV quiz voor de winnaars een sportmassage tegoedbon. In het kader van het 25 jarig (2014) bestaan ontvingen klanten van Fysiotherapie Jessy Maas De Dopper . Er zijn ruim 600 Doppers uitgedeeld. Wij steunen met de aankoop van Doppers waterprojecten in Nepal. Voor het locale doel te Mierlo de Jeugd Vakantie Week (JVW) is een bedrag ingezameld (2014). Jaarlijks maken gemiddeld 4 studenten gebruik van de mogelijkheid om stage te lopen bij Fysiotherapie Jessy Maas. Ruim 10 jaar hebben wij voor meerdere groepen van de JVW T-shirts gesponsord. Vanaf 2017 wordt er een financiële bijdrage gegeven ter ondersteuning van de activiteiten van de JVW. De onderstaande verenigingen worden gesponsord via een reklamebord: Mierlose Tennis Vereniging De onderstaande verenigingen worden gesponsord via advertenties: Badminton vereniging Mierlo 76 Ons Mierloos Theater
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Energie neutraal: is het verbruik van electriciteit van de praktijk door de inzet van zonnepanelen en gebruik van energiezuinige ledlampen In het kader van het 30 jarig (2019) bestaan is Fysiotherapie Jessy Maas de 1 ste prijs sponsor bij de MierloseDorpsQuiz met een geldprijs voor het goede doel “Make-A-Wish stichting. Voor de jeugd van MTV zijn mooie trofee bekers gesponsord en voor de MTV quiz voor de winnaars een sportmassage tegoedbon. In het kader van het 25 jarig (2014) bestaan ontvingen klanten van Fysiotherapie Jessy Maas ‘’De Dopper’’. Er zijn ruim 600 Doppers uitgedeeld. Wij steunen met de aankoop van Doppers waterprojecten in Nepal. Jaarlijks maken gemiddeld 4 studenten gebruik van de mogelijkheid om stage te lopen bij Fysiotherapie Jessy Maas. Voor het locale doel te Mierlo de Jeugd Vakantie Week (JVW) is een geldbedrag ingezameld (2014). Ruim 10 jaar hebben wij voor meerdere groepen van de JVW T-shirts gesponsord. Vanaf 2017 wordt er een financiële bijdrage gegeven ter ondersteuning van de activiteiten van de JVW. De onderstaande verenigingen worden gesponsord via een reklamebord: Mierlose Tennis Vereniging. De onderstaande vereniging wordt gesponsord via advertenties: Badminton vereniging Mierlo 76 Ons Mierloos Theater
MVO
A