Studenten

MVO
Fysiotherapie Jessy Maas maakt het mogelijk voor fysiotherapie studenten om een (oriënterende) stage te lopen. Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met Jessy Maas om de mogelijkheden te bespreken. Uitzondering op de regel van het Copyright geldt voor studenten die gebruik willen maken van gegevens voor scholingsdoeleinden. Voorwaarde voor het gebruik van de gegevens op de website van Fysiotherapie Jessy Maas is dat: het gebruik van de gegevens zijnde teksten, niet zijnde logo's e.d., onder vermelding van bron en subbron wordt vermeld bij presentatie en of (afstudeer) scripties e.d.: "Bron: www.jessymaas.nl", "Subbron: <uitgever>", waarbij uitgever is: indien een bron vermelding op de website staat vermeldt moet deze overgenomen worden in de subbron vermelding; via e-mail wordt aangegeven dat gegevens van de website voor niet commerciële doeleinden worden gebruikt, naam school, opleiding en hoe met de student contact op te nemen bij eventuele vragen vanuit Fysiotherapie Jessy Maas; Fysiotherapie Jessy Maas heeft daarmee het recht om het gebruik van gegevens op te vragen, te controleren en recht op correctie bij onjuistheden; Tevens kan de student voor een interview contact opnemen met de praktijkhouder; Bij onduidelijkheden neemt de student contact op met de praktijkhouder.

Studenten

Fysiotherapie Jessy Maas maakt het mogelijk voor fysiotherapie studenten om een (oriënterende) stage te lopen. Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met Jessy Maas om de mogelijkheden te bespreken. Uitzondering op de regel van het Copyright geldt voor studenten die gebruik willen maken van gegevens voor scholingsdoeleinden. Voorwaarde voor het gebruik van de gegevens op de website van Fysiotherapie Jessy Maas is dat: het gebruik van de gegevens zijnde teksten, niet zijnde logo's e.d., onder vermelding van bron en subbron wordt vermeld bij presentatie en of (afstudeer) scripties e.d.: "Bron: www.jessymaas.nl ", "Subbron: <uitgever>", waarbij uitgever is: indien een bron vermelding op de website staat vermeldt moet deze overgenomen worden in de subbron vermelding; via e -mail wordt aangegeven dat gegevens van de website voor niet commerciële doeleinden worden gebruikt, naam school, opleiding en- hoe met de student contact op te nemen bij eventuele vragen vanuit Fysiotherapie Jessy Maas; Fysiotherapie Jessy Maas heeft daarmee het recht om het gebruik van gegevens op te vragen, te controleren en recht op correctie bij onjuistheden; Tevens kan de student voor een interview contact opnemen met de praktijkhouder; Bij onduidelijkheden neemt de student contact op met de praktijkhouder.
Studenten
Fysiotherapie Jessy Maas maakt het mogelijk voor fysiotherapie studenten om een (oriënterende) stage te lopen. Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met Jessy Maas om de mogelijkheden te bespreken. Uitzondering op de regel van het Copyright geldt voor studenten die gebruik willen maken van gegevens voor scholingsdoeleinden. Voorwaarde voor het gebruik van de gegevens op de website van Fysiotherapie Jessy Maas is dat: het gebruik van de gegevens zijnde teksten, niet zijnde logo's e.d., onder vermelding van bron en subbron wordt vermeld bij presentatie en of (afstudeer) scripties e.d.: "Bron: www.jessymaas.nl", "Subbron: <uitgever>", waarbij uitgever is: indien een bron vermelding op de website staat vermeldt moet deze overgenomen worden in de subbron vermelding; via e-mail wordt aangegeven dat gegevens van de website voor niet commerciële doeleinden worden gebruikt, naam school, opleiding; hoe met de student contact op te nemen bij eventuele vragen vanuit Fysiotherapie Jessy Maas; Fysiotherapie Jessy Maas heeft daarmee het recht om het gebruik van gegevens op te vragen, te controleren en recht op correctie bij onjuistheden; Tevens kan de student voor een interview contact opnemen met de praktijkhouder; Bij onduidelijkheden neemt de student contact op met de praktijkhouder.