KvK 17226605 Fysio-, Sportfysio- en Manuele Therapie Jessy Maas (Fysiotherapie Jessy Maas) Praktijk foto in Mierlo

Contact informatie

AED logo

Fysio-, Sportfysio- en Manuele Therapie Jessy Maas

Gerst 41 5731 LJ MIERLO Plan mijn route. Voor een afspraak bel ik (ook zonder verwijzing) 7 x 24 uur t elefoonnummer: 0492-663376. Voor minder dringende zaken zoals mededelingen stuur ik een bericht via het vraag formulier: Stuur een mail bericht Behandelingen in de avond en op zaterdag zijn standaard mogelijk, daarvoor bekijk ik de openingstijden . eMail afzender , bankgegevens of btw-nummer controleren .

Ik ben een zorgverlener

:

Dan maak ik gebruik van de zorgmail koppeling om berichten uit te wisselen.

Contact

QR scan code Praktijk foto AED logo
Fysio-, Sportfysio- en Manuele Therapie Jessy Maas Gerst 41 5731 LJ MIERLO Plan mijn route. Voor een afspraak bel ik (ook zonder verwijzing) 7 x 24 uur t elefoonnummer: 0492-663376. Voor minder dringende zaken zoals mededelingen stuur ik een bericht via het vraag formulier: stuur een mail bericht. eMail afzender , bankgegevens of btw-nummer controleren . Behandelingen in de avond en op zaterdag zijn standaard mogelijk, daarvoor bekijk ik de o peningstijden. Ik ben een zorgverlener: Dan maak ik gebruik van de zorgmail koppeling om berichten uit te wisselen.
Contact
QR scancode
Fysio-, Sportfysio- en Manuele Therapie Jessy Maas Gerst 41 5731 LJ MIERLO Plan mijn route. Voor een afspraak bel (ook zonder verwijzing) 7 x 24 uur telefoonnummer: 0492-663376. Voor minder dringende zaken zoals mededelingen stuur ik een bericht via het vraag formulier: stuur een mail bericht. eMail afzender, bankgegevens of btw- nummer controleren. Behandelingen in de avond en op zaterdag zijn standaard mogelijk, daarvoor bekijk ik de openingstijden. Ik ben een zorgverlener Dan maak ik gebruik van de zorgmail koppeling om berichten uit te wisselen.
MVO
A