KvK 17226605 Fysio-, Sportfysio- en Manuele Therapie Jessy Maas (Fysiotherapie Jessy Maas) Praktijk foto in Mierlo

Contact informatie

AED logo

Fysio-, Sportfysio- en Manuele Therapie Jessy Maas

Gerst 41 5731 LJ MIERLO Plan mijn route. Voor een afspraak bel ik (ook zonder verwijzing) 7 x 24 uur t elefoonnummer: 0492-663376. Voor minder dringende zaken zoals mededelingen stuur ik een bericht via het vraag formulier: Stuur een mail bericht Behandelingen in de avond en op zaterdag zijn standaard mogelijk, daarvoor bekijk ik de openingstijden .

Beeldbellen

Handleiding beeldbellen eMail afzender , bankgegevens of btw-nummer controleren .

Ik ben een zorgverlener

:

Dan maak ik gebruik van de zorgmail koppeling om berichten uit te wisselen.

Contact

QR scan code Praktijk foto AED logo
Fysio-, Sportfysio- en Manuele Therapie Jessy Maas Gerst 41 5731 LJ MIERLO Plan mijn route. Voor een afspraak bel ik (ook zonder verwijzing) 7 x 24 uur t elefoonnummer: 0492-663376. Voor minder dringende zaken zoals mededelingen stuur ik een bericht via het vraag formulier: stuur een mail bericht. Behandelingen in de avond en op zaterdag zijn standaard mogelijk, daarvoor bekijk ik de o peningstijden. Beeldbellen Verkorte handleiding beeldbellen eMail afzender , bankgegevens of btw-nummer controleren . Ik ben een zorgverlener: Dan maak ik gebruik van de zorgmail koppeling om berichten uit te wisselen.
Contact
QR scancode
Fysio-, Sportfysio- en Manuele Therapie Jessy Maas Gerst 41 5731 LJ MIERLO Plan mijn route. Voor een afspraak bel (ook zonder verwijzing) 7 x 24 uur telefoonnummer: 0492-663376. Voor minder dringende zaken zoals mededelingen stuur ik een bericht via het vraag formulier: stuur een mail bericht. Behandelingen in de avond en op zaterdag zijn standaard mogelijk, daarvoor bekijk ik de openingstijden.

Beeldbellen

Handleiding beeldbellen eMail afzender, bankgegevens of btw- nummer controleren. Ik ben een zorgverlener Dan maak ik gebruik van de zorgmail koppeling om berichten uit te wisselen.
MVO
A