KvK 17226605 Fysio-, Sportfysio- en Manuele Therapie Jessy Maas (Fysiotherapie Jessy Maas) Praktijk foto in Mierlo

Contact informatie

AED logo
MVO

Fysio-, Sportfysio- en Manuele Therapie Jessy Maas

Gerst 41 5731 LJ MIERLO Plan mijn route.

Ik ben een client

Aanmelden of nieuwe afspraak via het Patiëntportaal ( 7 x 24 uur) . Geef naast de klachtomschrijving aan hoe lang de klacht bestaat bijvoorbeeld “Klacht bestaat 2 weken”. Plan de afspraak in door een tijdstip te kiezen. Als er een mogelijkheid eerder vrijkomt voor u, dan bellen wij u. Voor een mededeling of vraag stuur ik een bericht ( 7 x 24 uur) . Ik bel liever, t elefoonnummer 0492-663376 ( 7 x 24 uur).

Openingstijden

Behandelingen in de avond en op zaterdag zijn standaard mogelijk, daarvoor bekijk ik de openingstijden .

Telefoon

Ik bel liever, telefoonnummer: 0492-663376 ( 7 x 24 uur). Tijdens kantoortijden en buiten behandelmomenten reageren wij op de chat, telefoon en mail. Email of SMS ontvangen: controle .

Ik ben een zorgverlener

Dan maak ik gebruik van de zorgmail koppeling om berichten uit te wisselen ( 7 x 24 uur) .

Chat

In de zorg wordt gebruik gemaakt van veilige communciatiemiddelen. Professionals kunnen zo vertrouwd met geverifieerde klanten chatten. Ik meld me aan als geverifieerde gebruiker op Siilo.com app.
Contact
QR scan code Praktijk foto AED logo
Fysio-, Sportfysio- en Manuele Therapie Jessy Maas Gerst 41 5731 LJ MIERLO Plan mijn route. Ik ben een client Aanmelden of nieuwe afspraak via het Patiëntportaal ( 7 x 24 uur) . Geef naast de klachtomschrijving aan hoe lang de klacht bestaat bijvoorbeeld “Klacht bestaat 2 weken”. Plan de afspraak in door een tijdstip te kiezen. Als er een mogelijkheid eerder vrijkomt voor u, dan bellen wij u. Voor een mededeling of vraag stuur ik een bericht ( 7 x 24 uur) . Ik bel liever, t elefoonnummer 0492-663376 ( 7 x 24 uur). Openingstijden Behandelingen in de avond en op zaterdag zijn standaard mogelijk, daarvoor bekijk ik de o peningstijden. Chat In de zorg wordt gebruik gemaakt van veilige communciatiemiddelen. Professionals kunnen zo vertrouwd met geverifieerde klanten chatten. Ik meld me aan als geverifieerde gebruiker op Siilo.com app. Tijdens kantoortijden en buiten behandelmomenten reageren wij op de chat, telefoon en mail. Email of SMS ontvangen: controle

Ik ben een zorgverlener

Dan maak ik gebruik van de zorgmail koppeling om berichten uit te wisselen ( 7 x 24 uur) .
Contact
QR scancode

Fysio-, Sportfysio- en Manuele Therapie Jessy Maas

Gerst 41 5731 LJ MIERLO Plan mijn route.

Ik ben een

client

Aanmelden of nieuwe afspraak via het Patiëntportaal ( 7 x 24 uur) . Geef naast de klachtomschrijving aan hoe lang de klacht bestaat bijvoorbeeld “Klacht bestaat 2 weken”. Plan de afspraak in door een tijdstip te kiezen. Als er een mogelijkheid eerder vrijkomt voor u, dan bellen wij u. Voor een mededeling of vraag stuur ik een bericht (7 x 24 uur). Ik bel liever, telefoonnummer 0492-663376 (7 x 24 uur).

Ik ben een zorgverlener

Dan maak ik gebruik van de zorgmail koppeling om berichten uit te wisselen (7 x 24 uur). Openingstijden Behandelingen in de avond en op zaterdag zijn standaard mogelijk, daarvoor bekijk ik de openingstijden. Bellen Ik bel liever, telefoonnummer 0492-663376 (7 x 24 uur).

Chat

In de zorg wordt gebruik gemaakt van veilige communciatiemiddelen. Professionals kunnen zo vertrouwd met geverifieerde klanten chatten. Ik meld me aan als geverifieerde gebruiker op Siilo.com app. Tijdens kantoortijden en buiten behandelmomenten reageren wij op de chat, telefoon en mail. . Email of SMS ontvangen: controle