KvK 17226605 Fysio-, Sportfysio- en Manuele Therapie Jessy Maas (Fysiotherapie Jessy Maas) Praktijk foto in Mierlo

Contact informatie

AED logo

Fysio-, Sportfysio- en Manuele Therapie Jessy Maas

Gerst 41 5731 LJ MIERLO Plan mijn route. Voor minder dringende zaken zoals mededelingen stuur ik een bericht via het vraag formulier: Stuur een mail bericht Voor een afspraak bel ik (ook zonder verwijzing) 7 x 24 uur t elefoonnummer: 0492-663376. Openingstijden Behandelingen in de avond en op zaterdag zijn standaard mogelijk, daarvoor bekijk ik de openingstijden .

Beeldbellen

Handleiding beeldbellen

eMail afzender

Email afzender, bankgegevens of btw-nummer controleren .

Ik ben een zorgverlener

Dan maak ik gebruik van de zorgmail koppeling om berichten uit te wisselen.

Contact

QR scan code Praktijk foto AED logo
Fysio-, Sportfysio- en Manuele Therapie Jessy Maas Gerst 41 5731 LJ MIERLO Plan mijn route. Ik ben een klant Voor minder dringende zaken zoals mededelingen stuur ik een bericht via het vraag formulier: stuur een mail bericht. Voor een afspraak bel ik (ook zonder verwijzing) 7 x 24 uur t elefoonnummer: 0492-663376. Ik ben een zorgverlener Dan maak ik gebruik van de zorgmail koppeling om berichten uit te wisselen. Openingstijden Behandelingen in de avond en op zaterdag zijn standaard mogelijk, daarvoor bekijk ik de o peningstijden. Beeldbellen Verkorte handleiding beeldbellen eMail afzender , bankgegevens of btw-nummer controleren .
Contact
QR scancode
Fysio-, Sportfysio- en Manuele Therapie Jessy Maas Gerst 41 5731 LJ MIERLO Plan mijn route. Ik ben een klant Voor minder dringende zaken zoals mededelingen stuur ik een bericht via het vraag formulier: stuur een mail bericht. Ik ben een zorgverlener Dan maak ik gebruik van de zorgmail. Voor een afspraak bel (ook zonder verwijzing) 7 x 24 uur telefoonnummer: 0492-663376. Openingstijden Behandelingen in de avond en op zaterdag zijn standaard mogelijk, daarvoor bekijk ik de openingstijden.

Beeldbellen

Handleiding beeldbellen eMail afzender, bankgegevens of btw- nummer controleren.
MVO
A