KvK 17226605 Fysio-, Sportfysio- en Manuele Therapie Jessy Maas (Fysiotherapie Jessy Maas) Praktijk foto in Mierlo

Contact informatie

AED logo

Fysio-, Sportfysio- en Manuele Therapie Jessy Maas

Gerst 41 5731 LJ MIERLO Plan mijn route.

Ik ben een klant

Voor het aanmelden van een behandeling (ook zonder verwijzing) stuur ik een bericht ( 7 x 24 uur) . Voor een mededeling of vraag stuur ik een bericht ( 7 x 24 uur) .

Ik ben een zorgverlener

Dan maak ik gebruik van de zorgmail koppeling om berichten uit te wisselen ( 7 x 24 uur) . Openingstijden Behandelingen in de avond en op zaterdag zijn standaard mogelijk, daarvoor bekijk ik de openingstijden . Telefoon Ik bel liever, dan bel ik t efoonnummer 0492-663376 ( 7 x 24 uur).

Chat

In de zorg wordt gebruik gemaakt van veilige communciatiemiddelen. Professionals kunnen zo vertrouwd met geverifieerde klanten chatten. Ik meld me aan als geverifieerde gebruiker op Siilo.com app. Tijdens kantoortijden en buiten behandelmomenten reageren wij op de chat, telefoon en mail. Email of SMS ontvangen: controle .

Contact

QR scan code Praktijk foto AED logo
Fysio-, Sportfysio- en Manuele Therapie Jessy Maas Gerst 41 5731 LJ MIERLO Plan mijn route. Ik ben een klant Voor het aanmelden van een behandeling (ook zonder verwijzing) stuur ik een bericht ( 7 x 24 uur) . Voor een mededeling of vraag stuur ik een bericht ( 7 x 24 uur) .

Ik ben een zorgverlener

Dan maak ik gebruik van de zorgmail koppeling om berichten uit te wisselen ( 7 x 24 uur) . Openingstijden Behandelingen in de avond en op zaterdag zijn standaard mogelijk, daarvoor bekijk ik de o peningstijden. Bellen Ik bel toch liever, dan bel ik op t elefoonnummer 0492-663376 ( 7 x 24 uur). Chat In de zorg wordt gebruik gemaakt van veilige communciatiemiddelen. Professionals kunnen zo vertrouwd met geverifieerde klanten chatten. Ik meld me aan als geverifieerde gebruiker op Siilo.com app. Tijdens kantoortijden en buiten behandelmomenten reageren wij op de chat, telefoon en mail. Email of SMS ontvangen: controle
Contact
QR scancode

Fysio-, Sportfysio- en Manuele Therapie Jessy Maas

Gerst 41 5731 LJ MIERLO Plan mijn route.

Ik ben een klant

Voor het aanmelden van een behandeling (ook zonder verwijzing) stuur ik een bericht (7 x 24 uur). Voor een mededeling of vraag stuur ik een bericht (7 x 24 uur).

Ik ben een zorgverlener

Dan maak ik gebruik van de zorgmail koppeling om berichten uit te wisselen (7 x 24 uur). Openingstijden Behandelingen in de avond en op zaterdag zijn standaard mogelijk, daarvoor bekijk ik de openingstijden. Bellen Ik bel liever, dan bel ik telefoonnummer 0492-663376 (7 x 24 uur).

Chat

In de zorg wordt gebruik gemaakt van veilige communciatiemiddelen. Professionals kunnen zo vertrouwd met geverifieerde klanten chatten. Ik meld me aan als geverifieerde gebruiker op Siilo.com app. Tijdens kantoortijden en buiten behandelmomenten reageren wij op de chat, telefoon en mail. . Email of SMS ontvangen: controle
MVO
A