Tarieven

Met de zorgverzekeraars (inclusief labels zoals Ohra, Zilverenkruis etc.) Achmea, CZ , Menzis en VGZ hebben wij contracten voor behandelingen afgesloten voor klanten met een naturapolis. De gemaakte afspraken gelden ook voor de klanten met restitutiepolis van de genoemde zorgverzekeraar. Beeldbellen wordt als zitting Fysiotherapie of Manuele therapie gedeclareerd. Voor niet gecontracteerde behandelingen gelden de nevenstaande tarieven. De tarieven welke in de praktijk zijn opgehangen zijn leidend ten opzichte van de tarieven op deze website.

Tarieven

De tarieven welke in de praktijk zijn opgehangen zijn leidend ten opzichte van de tarieven op deze website.
Met de zorgverzekeraars (inclusief labels zoals Ohra, Zilverenkruis etc.) Achmea, CZ , Menzis en VGZ hebben wij contracten voor behandelingen afgesloten voor klanten met een naturapolis. De gemaakte afspraken gelden ook voor de klanten met restitutiepolis van de genoemde zorgverzekeraar. Voor niet gecontracteerde behandelingen gelden de onderstaande tarieven:
Tarieven
De tarieven welke in de praktijk zijn opgehangen zijn leidend ten opzichte van de tarieven op deze website.
Met de zorgverzekeraars (inclusief labels zoals Ohra, Zilverenkruis etc.) Achmea, CZ , Menzis en VGZ hebben wij contracten voor behandelingen afgesloten voor klanten met een naturapolis. De gemaakte afspraken gelden ook voor de klanten met restitutiepolis van degenoemde zorgverzekeraar. Voor niet gecontracteerde behandelingen gelden de onderstaande tarieven:
MVO
A