Tarieven

MVO
Met de zorgverzekeraars (inclusief labels zoals Ohra, Zilverenkruis etc.) Achmea, CZ , Menzis en VGZ hebben wij contracten afgesloten. Wij declareren de kosten rechtstreeks aan uw zorgverzekeraar. Niet gecontracteerde behandelingen of niet binnen de verzekering gedekte behandelingen worden rechtstreeks aan de klant in rekening gebracht. De tarieven welke in de praktijk zijn in te zien, zijn leidend ten opzichte van de tarieven op deze website.

Tarieven

De tarieven welke in de praktijk zijn in te zien, zijn leidend ten opzichte van de tarieven op deze website.
Met de zorgverzekeraars (inclusief labels zoals Ohra, Zilverenkruis etc.) Achmea, CZ , Menzis en VGZ hebben wij contracten afgesloten. Wij declareren de kosten rechtstreeks aan uw zorgverzekeraar. Niet gecontracteerde behandelingen of niet binnen de verzekering gedekte behandelingen worden rechtstreeks aan de klant in rekening gebracht.
Tarieven
De tarieven welke in de praktijk zijn in te zien, zijn leidend ten opzichte van de tarieven op deze website.
Met de zorgverzekeraars (inclusief labels zoals Ohra, Zilverenkruis etc.) Achmea, CZ , Menzis en VGZ hebben wij contracten afgesloten. Wij declareren de kosten rechtstreeks aan uw zorgverzekeraar. Niet gecontracteerde behandelingen of niet binnen de verzekering gedekte behandelingen worden recht-streeks aan de klant in rekening gebracht.