Aanmelden voor behandeling

Wat kan ik verwachten bij de eerste afspraak?

Stap 2 Mijn persoonsgegevens:

Stap 3 Bij de eerste afspraak neem ik mee:

Stap 1 Aanmelden:

Ik heb me telefonisch of via mail aangemeld voor een behandeling. Als ik nog geen 16 jaar ben, neem ik met mijn ouder/ voogd de vervolg stappen samen door.
Ik lees de onderstaande informatie in relatie tot: de klant tevredenheid vragenlijst; hoe wordt omgegaan mijn persoonsgegevens.
mijn ouder/voogd als ik nog geen 16 jaar ben; mijn geldig legitimatiebewijs; een grote handdoek; het ingevulde (uitgeprinte) aanmeldingsformulier (pdf-bestand). Indien ik nog geen 16 jaar oud ben, dan tekent mijn ouder/voogd mee. Heb ik dit jaar of vorig jaar het aanmeldingsformulier ingevuld, dan kan ik dit punt overslaan; indien van toepassing, de verwijsbrief van mijn huisarts of specialist.
Mijn klacht wordt in kaart gebracht en een behandelplan met mij afgestemd, waarna bij de tweede afspraak met de behandeling wordt gestart.
Ook zonder verwijzing kan ik terecht voor een behandeling. Met de zorgverzekeraars Achmea, CZ, Menzis en VGZ heeft de Praktijk contracten afgesloten. Ik kijk op de website van mijn zorgverzekeraar via de optie “zorgzoeker” of “vind een zorgverlener” of een praktijk een contract met mijn zorgverzekeraar heeft.

Aanmelden voor een behandeling

Wat kan ik verwachten?

Bij de eerste afspraak wordt mijn klacht in kaart gebracht en een behandelplan met mij afgestemd, waarna bij de tweede afspraak met de behandeling wordt gestart. Het in kaart brengen van mijn klacht wordt uitgevoerd en vastgelegd conform standaard protocollen van de beroepsgroep voor fysiotherapie, dit is noodzakelijk om de kwaliteit van de behandeling optimaal te waarborgen.

Stap 1: Aanmelden

Ik heb me telefonisch of via mail aangemeld voor een behandeling bij Fysiotherapie Jessy Maas (Praktijk). Als ik nog geen 16 jaar ben, neem ik met mijn ouder/voogd de onderstaande stappen door.

Stap 2: Mijn persoonsgegevens

in relatie tot de klant tevredenheid vragenlijst ; hoe wordt omgegaan met mijn persoonsgegevens in de praktijk.

Stap 3: Bij de eerste afspraak neem ik mee

mijn ouder/voogd als ik nog geen 16 jaar oud ben; mijn geldig legitimatiebewijs; een grote handdoek; het ingevulde (uitgeprinte) aanmeldingsformulier (pdf-bestand). Indien ik nog geen 16 jaar ben dan mijn ouder/voogd mee. Heb ik jaar of vorig jaar het aanmeldingsformulier ingevuld, dan kan ik dit punt overslaan; Indien van toepassing, de verwijsbrief van mijn huisarts of specialist. Ook zonder verwijzing kan ik terecht bij de Praktijk. Met de zorgverzekeraars Achmea, CZ, Menzis en VGZ heeft de Praktijk contracten afgesloten. Ik kijk op de website van mijn zorgverzekeraar via de optie “zorgzoeker” of “vind een zorgverlener” of een praktijk een contract met mijn zorgverzekeraar heeft.
Aanmelden voor een behandeling

Wat kan ik verwachten?

Bij de eerste afspraak wordt mijn klacht in kaart gebracht en een behandelplan met mij afgestemd, waarna bij de tweede afspraak met de behandeling wordt gestart. Stap 1: Aanmelden Ik heb me telefonisch of via emal aangemeld vooreen behandeling. Als ik nog geen 16 jaar ben, neem ik met mijn ouder/voogd de onderstaande stappen door.

Stap 2: Mijn persoonsgegevens

in relatie tot de klant tevredenheid vragenlijst hoe wordt omgegaan met mijn persoonsgegevens in de praktijk. Stap 3: Bij de eerste afspraak neem ik mee mijn ouder/voogd als ik geen 16 jaar ben mijn geldig legitimatiebewijs een grote handdoek ik print na het invullen het aanmeldingsformulier (pdf-bestand) uit. Indien ik nog geen 16 jaar ben dan tekent mijn ouder/voogd mee. Heb ik dit jaar of vorig jaar het aanmeldings-formulier ingevuld, dan kan ik dit punt overslaan Indien van toepassing, de verwijsbrief van mijn huisarts of specialist. Ook zonder verwijzing kan ik terecht voor een behandeling. Met de zorgverzekeraars Achmea, CZ, Menzis en VGZ heeft de Praktijk contracten afgesloten. Ik kijk op de website van mijn zorgverzekeraar via de optie “zorgzoeker” of “vind een zorgverlener” of een praktijk een contract met mijn zorgverzekeraar heeft.
MVO
Aanmelden
A
A