Maak kwaliteit van de dienstverlening transparant

Fysiotherapie Jessy Maas is voorstander van transparatie in de Zorg ten aanzien van de geleverde dienstverlening. Wij nemen daarom graag deel aan de klant tevredenheid vragenlijst en kwaliteitsborging via de Landelijke Database Fysiotherapie.

Persoonsgegevens -- Klant tevredenheid vragenlijst PREM

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met onze fysiotherapiepraktijk en onze therapeut(en). Daarom neemt onze praktijk deel aan een onderzoek dat uw ervaringen meet. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau Qualiview. Het invullen van de online vragenlijst, neemt ongeveer 6 minuten van uw tijd in beslag. De vragen gaan onder andere over onze informatievoorziening , luisteren en de behandeling door uw therapeut. Met het invullen van de vragenlijst, helpt u ons om de dienstverlening binnen onze praktijk te verbeteren. Voorbeeld PREM vragenlijst. Op het aanmeldingsformulier kunt u straks (bij stap 3 aanmelden) aangeven of u akkoord bent of de volgende gegevens aan qualiview.nl worden doorgegeven: Geboortedatum, geslacht, voorvoegsel geslachtsnaam, geslachtsnaam, e- mailadres, aantal behandelingen, chronisch Ja/Nee, uw behandelaar, uw verzekeraar, begindatum, einddatum behandeling en tevens de praktijkgegevens. Er worden geen medische gegevens aangeleverd. Bij de beoordeling heeft u de mogelijkheid om geheel anoniem de beoordeling naar Zorgkaartnederland.nl door te laten zetten. Wij stellen deze transparantie op prijs.

Klant tevredenheid vragenlijst en LDF

Persoonsgegevens -- Landelijke Database Fysiotherapie (LDF)

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) verzamelt behandelgegevens in LDF. Deze gegevens worden gebruikt voor kwaliteitsborging, beleidsontwikkeling, en wetenschappelijk onderzoek. Zo werken we aan het verbeteren van fysiotherapeutische zorg. Op het aanmeldingsformulier kunt u straks (bij stap 3 aanmelden) aangeven of u akkoord bent of de volgende persoons/medische gegevens worden doorgegeven aan het KNGF : Geboortedatum*, postcode*, patiëntID*, geslacht, de naam van je zorgverzekeraar, behandelgegevens: de klacht waarvoor u wordt behandeld, het soort behandeling, de tijdsduur van de behandeling en de resultaten van meetinstrumenten. Note: detail behandelgegevens per behandeling worden niet doorgegeven. *) onomkeerbaar gepseudonimiseerd versleuteld. Uw fysiotherapeut kan via het LDF dashboard de verzamelde gegevens bekijken en hier van leren. Detail informatie over de verwerking van de persoonsgegevens kunt u terugvinden op de LDF pagina van het KNGF. Het KNGF is vanuit AVG perspectief de verwerkingsverantwoordelijke. >TERUG NAAR AANMELDEN<

Klant tevredenheid vragenlijst en LDF

Maak kwaliteit van de dienstverlening transparant Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met onze fysiotherapiepraktijken onze therapeut(en). Daarom neemt onze praktijk deel aan een onderzoek dat uw ervaringen meet. Wij nemen daarom graag deel aan de klant tevredenheid vragenlijst en kwaliteitsborging via de Landelijke Database Fysiotherapie. Graag vragen wij u om uw deelname aan dit onderzoek.

Persoonsgegevens

- Klant tevredenheid vragenlijst PREM

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met onze fysiotherapiepraktijk en onze therapeut(en). Daarom neemt onze praktijk deel aan een onderzoek dat uw ervaringen meet. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau Qualiview. Het invullen van de online vragenlijst neemt ongeveer 6 minuten van uw tijd in beslag. De vragen gaan onder andere over onze informatievoorziening, luisteren en de behandeling door uw therapeut. Met het invullen van de vragenlijst, helpt u ons om de dienstverlening binnen onze praktijk te verbeteren. V oorbeeld PREM vragenlijst. Op het aanmeldingsformulier kunt u straks (bij stap 3 aanmelden) aangeven of u akkoord bent of de volgende gegevens worden doorgegeven aan Qualiview.nl : Geboortedatum, geslacht, voorvoegsel, geslachtsnaam, geslachtsnaam, e-mailadres, a antal behandelingen, datum eerste behandeling, datum laatste behandeling, chronisch Ja/Nee , uw behandelaar, uw verzekeraar en tevens de praktijkgegevens. Er worden geen medische gegevens aangeleverd. Bij de beoordeling heeft u de mogelijkheid om geheel anoniem de beoordeling naar Zorgkaartnederland.nl door te laten zetten. Wij stellen deze transparantie op prijs.

Persoonsgegevens -- Landelijke Database Fysiotherapie (LDF)

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) verzamelt behandelgegevens in LDF. Deze gegevens worden gebruikt voor kwaliteitsborging, beleidsontwikkeling, en wetenschappelijk onderzoek. Zo werken we aan het verbeteren van fysiotherapeutische zorg. Op het aanmeldingsformulier kunt u straks (bij stap 3 aanmelden) aangeven of u akkoord bent of de volgende persoons/medische gegevens worden doorgegeven aan het KNGF : Geboortedatum*, geslacht, postcode*, patiëntID*, de naam van je zorgverzekeraar, behandelgegevens: de klacht waarvoor u wordt behandeld, het soort behandeling, de tijdsduur van de behandeling en de resultaten van meetinstrumenten. Note: detail behandelgegevens per behandeling worden niet doorgegeven. *) onomkeerbaar gepseudonimiseerd versleuteld. Uw fysiotherapeut kan via het LDF dashboard de verzamelde gegevens bekijken en hier van leren. Detail informatie over de verwerking van de persoonsgegevens kunt u terugvinden op de LDF pagina van het KNGF. >TERUG NAAR AANMELDEN<

Maak kwaliteit transparant

Fysiotherapie Jessy Maas is voorstander van transparatie in de Zorg ten aanzien van de geleverde dienstverlening.Wij nemen daarom graag deel aan de klant tevredenheid vragenlijst en kwaliteitsborging via de Landelijke Database Fysiotherapie. Persoonsgegevens - Klant tevredenheid vragenlijst PREM Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met onze fysiotherapiepraktijk en onze therapeut(en). Daarom neemt onze praktijk deel aan een onderzoek dat uw ervaringen meet. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau Qualiview. Voorbeeld PREM vragenlijst. Op het aanmeldingsformulier kunt u straks (bij stap 3 aanmelden) aangeven of u akkoord bent dat de volgende gegevens aan qualiview.nl worden doorgegeven: - Geboortedatum - Geslacht - Voorvoegsel geslachtsnaam - Geslachtsnaam - e-mailadres - Aantal behandelingen - Datum eerste behandeling - Datum laatste behandeling - Chronisch Ja/Nee - Uw behandelaar - Uw verzekeraar, indien aanwezig En tevens de praktijkgegevens. Er worden geen medische gegevens aangeleverd. Bij de beoordeling heeft u de mogelijkheid om geheel anoniem de beoordeling naar Zorgkaartnederland.nl door te laten zetten. Wij stellen deze transparantie op prijs.

Persoonsgegevens -- Landelijke Database Fysiotherapie

(LDF)

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) verzamelt behandelgegevens in LDF. Deze gegevens worden gebruikt voor kwaliteitsborging, beleidsontwikkeling, en wetenschappelijk onderzoek. Zo werken we aan het verbeteren van fysiotherapeutische zorg. Uw fysiotherapeut kan via het LDF dashboard de verzamelde gegevens bekijken en hier van leren. Detail informatie over de verwerking van de persoonsgegevens kunt u terugvinden op de LDF pagina van het KNGF. Op het aanmeldingsformulier kunt u straks (bij stap 3 aanmelden) aangeven of u akkoord bent dat de volgende persoons/medische gegevens worden doorgegeven aan het KNGF: - Geboortedatum* - Postcode* - PatiëntID* - Geslacht - De naam van je zorgverzekeraar - Behandelgegevens: de klacht waarvoor u wordt behandeld. Note: detail behandelgegevens per behandeling worden niet doorgegeven. - Het soort behandeling - De tijdsduur van de behandeling - De resultaten van meetinstrumenten. *) onomkeerbaar gepseudonimiseerd versleuteld. >TERUG NAAR AANMELDEN<
Klant tevredenheid vragenlijst en LDF
MVO
A