Bekkeninstabiliteit 2-2

Boekvermelding
<

Behandeling

In 2 tot 4 behandelingen tijdens de zwangerschap en maximaal 8 als vrouwen jarenlang klachten hebben, worden er instructies voor oefeningen en uitlegover bekkeninstabiliteit gegeven. Zelfwerk- en zelfredzaamheid zijn belangrijke zaken hierbij. De behandeling is een combinatie van de cursus bekkeninstabiliteit (gegeven in het Spine & Joint Centre te Rotterdam en met onderzoek rondom bekkeninstabiliteit bezig) en het boek van C. Röst: een fysiotherapeut die zelf bekkeninstabiliteit heeft ervaren en een eigen programma heeft ontwikkeld om het onder de knie te krijgen (= leren omgaan met bekkeninstabiliteit, het verminderen van de pijn en het verkorten van het traject van instabiliteit). Uitgebreide informatie kunt over bekkeninstabiliteit kunt u bijvoorbeeld terugvinden in:

Bekkeninstabiliteit 2-2

<
Niet het bestrijden van de pijn staat bij de behandeling centraal, maar het weer doeltreffend kunnen gebruiken van het lichaam. Als je lichaam weer naar behoren functioneert, neemt de pijn vanzelf af en zal op den duur zo goed als verdwijnen.

Behandeling

In 2 tot 4 behandelingen tijdens de zwangerschap en maximaal 8 als vrouwen jarenlang klachten hebben, worden er instructies voor oefeningen en uitleg over bekkeninstabiliteit gegeven. Zelfwerk- en zelfredzaamheid zijn belangrijke zaken hierbij. De behandeling is een combinatie van de cursus bekkeninstabiliteit (gegeven in het Spine & Joint Centre te Rotterdam en met onderzoek rondom bekkeninstabiliteit bezig) en het boek van C. Röst: een fysiotherapeut die zelf bekkeninstabiliteit heeft ervaren en een eigen programma heeft ontwikkeld om het onder de knie te krijgen (= leren omgaan met bekkeninstabiliteit, het verminderen van de pijn en het verkorten van het traject van instabiliteit). Uitgebreide informatie kunt u bijvoorbeeld terugvinden in het boek:
Boekvermelding
Bekkeninstabiliteit 2-2
<
De behandeling is een combinatie van de cursus bekkeninstabiliteit (gegeven in het Spine & Joint Centre te Rotterdamen met onderzoek rondom bekkeninstabiliteit bezig) en het boek van C. Röst: een fysiotherapeut die zelf bekkeninstabiliteit heeft ervaren en een eigen programma heeft ontwikkeld om het onder de knie te krijgen (= leren omgaan met bekkeninstabiliteit, het verminderen van de pijn en het verkorten van het traject van instabiliteit). Uitgebreide informatie kunt u terugvinden in het boek, zie onderstaande vermelding.
MVO
A